SJOV SOMMERGOLF

Kom og vær med fredag den 9. august.

Sommeren står i golfens tegn, når Gyttegård Golf Klub afholder Sjov Sommergolf.
Sjov Sommergolf er et tilbud til børn og unge i alderen 6-18 år, som kunne tænke sig at prøve hvad det vil sige at spille golf sammen med en masse andre ferieglade børn og unge.
Vi vil være klar med et sjovt program, der både indeholder leg, træning og spil på banen.

Sjov Sommergolf foregår i Gyttegård Golf Klub fredag den 9. august 2019.
Dagens program starter kl. 13.00 og slutter kl. 17.00,

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag fra Dansk Golf Union.
Vi har golfudstyr I kan låne på dagen, så husk bare en god madpakke, udetøj efter vejret, sko der sidder godt fast og godt humør.

Tilmeld dig til: info@ggk45.dk, senest den 8. august kl. 12.00

Vi tager billeder i løbet af dagen, som vi gerne vil have mulighed for at offentliggøre på klubbens website og sociale medier – og evt. senere hen også i forbindelse med PR eller lign. Derfor vil vi gerne bede om dit samtykke ved tilmelding af dit barn.

Download Samtykkeerklæring – til foto, video og lydoptagelser (børn)- klik her

Meld dig til og tag dine venner med til en spændende dag.
Vi glæder os til at afholde Sjov Sommergolf med dig.

Har du evt. spørgsmål venligst kontakt sekretariatet på tlf. 7533 6382 eller på 3091 2382

//Sekretariatet