Deutch

Kontakt klubben
Åbningstider sekretariat

Mail: info@ggk45.dk

Lørdag den 18/11 afvikles Crossløb i tidsrummet ca. kl. 10.15-12.30.

Vær derfor opmærksom på løbere der krydser fairway på hul 18.

Al start sker fra hul 11.

Der spilles til vintergreens.

Der skal lægges op overalt på banen.

Greenfee nedsat. Se nedenfor.

Golfbiler, scootere mm.: kørsel ikke tilladt!

(Opdateret torsdag den 2/11)

--------
Hunde i snor tilladt.
Lynhuse ved hhv. hul 3 & 13.

Greenfee.
Efterårs/vintergreenfee:
alle dage (fra 4. oktober)
Senior kr. 200,-

Junior kr. 100,-
Ingen rabataftaler gældende.

Hverdage/Weekens-helligd.:

Senior kr. 350,-/400,-

Junior kr. 175,-/200,-

Baneanmeldelse - 2016
Se hvad de skrev - klik her

GYTTEGÅRD på FACEBOOK

Murermester
Kenneth Råbjerg

Baneinfo - september

Kære medlemmer,

Da det er lidt tid siden sidste opdatering, kommer der lige en lille opdatering med hvad vi har lavet det sidste stykke tid samt hvad der kommer til at ske fremover.

Vi tog propper op i uge 30, hvor vi fjernede ca. 40 tons materiale fra greens samt tilførte ca. 70 tons sand.
Det lignede lidt Sahara, men taget i betragtning af hvor meget sand vi snakker om, synes jeg egentlig det så ok ud efter ca. 2 uger. Når vi tilfører så meget sand, er det for at fjerne filt, som der er meget af, samt at det giver en meget bedre dræning på sigt og her og nu.
Greens blev i samme omgang også eftersået.

Vi har som mange andre klubber fået svamp i vores greens og vi gør alt for at begrænse det.
Årsagen ligger nok i den våde sommer.
Vi har prikket, kørt jern, mangan, kobber, afspænding og gødning ud. Gødning skal vi passe lidt på med, da det også kan tilføres i svampen, men vi følger det tæt hele tiden.
Der er 2 godkendte midler til at bekæmpe svamp med, men da udbringelse af disse først er tilladt pr. 1.9, er det ikke noget vi har gjort endnu. De 2 produkter må også kun bruges 3 gange på et helt kalenderår, så det er ikke bare lige noget vi kører ud med!
Vi skal "time" udbringelsen rigtig, for hvad nu hvis der kommer et større angreb og vi så har brugt vores kvote.....
Så det har primært været jern, kobber og luftning.
To greens er rigtig udsat og det er højre side af puttinggreen når man kigger fra p pladsen samt 3. green. Så hvis de områder ikke lige er så flotte, ved I nu hvorfor. Der vil også være perioder hvor vi ikke klipper de 2 områder, netop for at give græsset bedre vilkår.
Resten ser faktisk fornuftige ud.

Efter klubmesterskaberne prikker vi igen og der begynder vi også at afsætte og klippe til vinterbanen.
Der bliver topdresset vintergreens og vinterteestederne bliver provisoriske i semiroughen, men de bliver selvfølgelig klippet i samme højde som vores oprindelige teesteder. Dette vil så resultere i endnu bedre teesteder til opstart af sæsonen 2018, da vi ikke har slidt på dem i løbet af vinteren.

Vi kommer til at fælde en del træer i løbet af efteråret/vinteren, så hvis der er nogen som mangler brænde, må I endelig sige til!

Arbejdet er også begyndt med at skære kanterne på stierne. 11. 12. 13. og 16. er lavet og det er hårdt arbejde. Vi har fået hjælp af 2 gange Ole Dahl samt Svend Kamp - så endnu engang en KÆMPE tak for jeres indsats og jeg kan ikke vente med at se, hvordan de resterende stier kommer til at se ud ;-)

God fornøjelse med spillet.

Christian Gregers