Ordensregler

Gyttegård Golf Klub

1: Spil på banen er underkastet golfspillets etikette- og golfregler!

Det betyder, at en bold, der har frit hul foran, skal opfordre den efterfølgende bold til at gå igennem, uanset hvor mange spillere, der er i denne bold!

Hvis en bold ikke har tabt et hul foran, men det er klart, at bolden bagved kan spille hurtigere, skal  den opfordre den hurtigere bold til at gå igennem!

Når man har slået sin bold i hul, hvor flagstangen ikke er taget op, skal bolde tages op uden at flagstangen flyttes, således at hulkanterne bevares bedst muligt.

Når en bold opfordres, skal den lade sig lukke igennem for at bevare ”spilleflowet” på banen.

1-bolde har ingen rettigheder hverken på hverdage eller i weekends. Der er således ingen krav om at lukke 1-bolde igennem, men det vil ofte være en god idé at gøre det!

2-bolde har ingen rettigheder i weekender og helligdage, hvilket betyder at der ingen krav er om at lukke 2-bolde igennem, men det vil ofte være en god idé at gøre det!

Der må maksimalt spilles en 4-bold.

Det henstilles, at man især i weekends og på helligdage går ud i 3- eller 4-bolde.

2: Spilleret på banen har ethvert medlem med gyldigt spillebevis, DGU medlemskort, gyldigt bagmærke eller gæster med gyldigt DGU- medlemskort og Greenfee mærke. Bag- og Greenfeemærke skal bæres synligt på bagen. Gyldigt DGU- kort skal kunne fremvises på forlangende.

Ved spil på banen må det samlede handicap pr. bold være max. 180.

Der skal såfremt andet ikke er slået op, altid startes ud fra 1. tee ud fra rækkefølgen i tidsbestillingen. Spillere, der venter på start, skal blive ved klubhuset indtil forangående bold har forladt 1. tee, så spillere, der slår ud, eller spillere, der putter på 18. eller 9. green, ikke forstyrres.