Gyttegård Company Club

Man kan ikke købe succes

Gyttegård Golf Klub udvikler selv talenterne igennem en stærk og målrettet indsats på børn og unge arbejdet og selvfølgelig helt igennem til eliteområdet. Som medlem i Gyttegård Company Club vil du være en del af dette målrettede arbejde frem imod Danmarksmesterskabet og samtidigt sikre, at fødekæde af nye spillere udvikles yderligere.

Blive medlem af Gyttegård Company Club og gå efter guldet

Det er vores klare målsætning, at Gyttegård Golf Klub's herre elitehold skal vinde Danmarksmesterskabet for hold. Som den eneste klub i lokalområdet er Gyttegård Golf Klub i den absolutte elite i Danmark, og der arbejdes benhårdt på at få de altafgørende marginaler over på netop vores side.

For yderligere information om Gyttegård Company Club kontakt Forretningsfører Jens Elvang-Gøransson tlf. 3091 2382 eller på elvang@ggk45.dk

Medlemmer Company Club

Muremester Kenneth Råbjerg