GCC program 2019

- golf og netværk for erhvervsklubmedlemmer

April
Mandag den 8. april kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
Firmapræsentation:

Maj
Søndag den 5. maj kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
Elitedivisionsholdet møder holdet fra Aalborg
Let frokost og briefing kl. 13.00 herefter følger vi spillerne på banen – så længe man har lyst!

Mandag den 6. maj kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
Firmapræsentation: Hovborg Kro v. Jørgen Jørgensen

Juni
Mandag den 3. juni kl. 12.00 (Netværksgolf med GFCNo.1 klubbernes erhvervsklubber i Vejle)
Gunstart - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
Information/tilmelding udsendes senere.

Lørdag den 16. juni kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
Elitedivisionsholdet møder holdet fra Brønderslev

Juli
Mandag den 1. juli  kl. 13.00 (GCC Golf – udflugt til Great Northern Kerteminde) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.  Pris: tilvalg modydelse eller deltagerbetaling på kr. 2000,- (greenfee, middag og præmier)
Invitation og endeligt program udsendes senere.

August
Mandag den 5. august kl. 16.00 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
Firmapræsentation: xx

Fredag den 16. august kl. 12.00 - Sponsordag (Gunstart kl. 13.00).

Lørdag den 17. august kl. 13.00 - Vi følger Eliteholdene på hjemmebanen i Gyttegård.
Elitedivisionsholdet møder holdet fra Kolding

September
Mandag den 2. september kl. 15.30 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.

Oktober
Mandag den 7. oktober kl. 14.30 (GCC Golf) - 18 hullers match med efterfølgende spisning og præmier.
Firmapræsentation: xx

Årsmøde. Mere info senere.

---------------------------------------------------------------
Program GCC golf mandage (april-august):

Kl. 15.45 Udlevering af scorekort og velkomst
kl. 16.00 Turneringsstart – start på flere huller - Gunstart
ca. kl. 20.30 Middag / Præmieoverrækkelse / netværk
ca. kl. 20.45 Firmapræsentation
ca. kl. 21.30 Tak for i dag
---------------------------------------------------------------

Skal du være en del af dette netværk så kontakt Jens Elvang (tlf. 30912382 / elvang@ggk45.dk) for yderligere information.