GFCNo.1 2019

GFCNo.1 fortsætter i 2019 med samme klubber – Haderslev, Kolding, Vejle, Stensballegård, Breinholtgård og Gyttegård.

Prisen i 2019 er kr. 900,-.

Julegavetilbud:

Køb kortet før 31/12 (og spar kr. 100,-) kr. 800,-

GFCNo.1 kortet kan købes af alle fuldtidsmedlemmer og er personligt.

Du kan bestille og betale kortet via golfbox - klik her.
Badge er klar til afhentning i sekretariatet. (opdateret 20/12-2018)
Badges bestilt via golfbox kan afhentes i sekretariatet.

Vh/Sekretariatet
-------------------------------------------

Info og Regler for brug af GFCNo.1:

Vejle Golf Club, Stensballegård Golfklub, Kolding Golf Club, Haderslev Golfklub, Breinholtgård Golf Klub og Gyttegård har et samarbejde omkring fritspil for sæsonen 2019.
Som medlem af GreenfeeClub nr. 1 kan du spille på de deltagende golfklubbers baner efter nedenstående regler i hele 2019

Pris GFCNo.1. 2019: kr. 900,-
Juletilbud: bestil og køb senest den 31/12 til kr. 800,-/person

Badge til Greenfeeclub No. 1 udleveres fra sekretariatet løbende.

Regler
•Kortet kan kun benyttes ved bestilte og bekræftede tider (og dermed ikke boldrendetider)
•Kortet skal bæres synligt på bag´en
•Kortet er personligt
•Bookede tider skal altid bekræftes senest 15 min. før start
•Kortet kan benyttes alle hverdage hele dagen samt i weekends og helligdage FØR kl. 09.00 og EFTER kl. 12.00 (begge tider inklusiv). Spilles der i dette tidsrum opkræves greenfee-betaling.
•Kortet kan IKKE benyttes i forbindelse med deltagelse i åbne klubturneringer, klub-i-klub-turneringer, venskabsturneringer samt arrangementer, såsom Company Days – her betales greenfee efter de gældende regler i den pågældende klub
•Junior-frit-spils-ordningen er gældende, dvs. at en seniorspiller kan tage 3 juniorer gratis med på runden. Alle skal dog spille i bold sammen.
•Kortet kan ikke kombineres med andre rabataftaler
Badge til bag’en
Som kvittering for medlemskab af Greenfee Club no. 1 modtager medlemmet efter betaling et badge. På forsiden er der logo mv. og på bagsiden står der ‘regler for ordningen’ samt mulighed for at påføre navn og medlemsnr.

Persondata
Ved køb af Greenfee Club no. 1-kortet accepterer køber, at der deles kontaktinformationer på tværs af de samarbejdende klubber i tilfælde af overtrædelse af ovenstående regler.

Pressemeddelelse fra 2016

Spændende fritspilsordning i seks attraktive golfklubber.
Medlemmerne i Haderslev, Kolding, Gyttegård, Breinholtgård, Vejle Golfklub og Stensballegård Golf Klub får i 2016 et rigtigt attraktivt tilbud om en fritspilsordning,
GREENFEE CLUB NO. 1"
”Vi arbejder målrettet frem mod at give vores medlemmer de bedste muligheder for at udøve deres fritidsinteresse. Golf er for rigtigt mange en livsstil, og mange golfere spiller med kollegaer, venner, familie og forretnin