Ruder Cup

Kvalifikation - 2017

Placering markeret med rødt er de kvalificerede, når kvalifikationsrunderne er afsluttet, der deltager på Ruder Cup holdet den 1. lørdag i oktober. I 2017 afvikles Ruder Cup i Give! Holdet består af 18 spillere. Captain bliver tildelt Wild Card.

Navne med rødt er overflyttet fra vores B-række til A-rækken, da Ruder Cup afvikles med Hcp grænse 18.

Kravet er mindst 10 tællende matcher! Deltagere i kval. matcherne føres på listen og regnes med, også selvom de ikke kan opnå mindst 10 tællende matcher. Det er et krav Ruder Cup matchproportioner, at spillere har deltaget i minimum 10 MS matches i indeværende år, for at kunne deltage i Ruder Cup.

Spillere markeret mørk grå, har meddelt at de desværre ikke kan deltage til Ruder Cup.

Se under turneringsinfo for nærmere beskrivelse.